Twin Conductor Technologija – Inovativni grijaći kabel na mrežici

Jedinstvena kvaliteta i jamstvo. Vrhunske električne grijaće mrežice BVF-a osiguravaju brzu i nisku potrošnju energije za sve vrste lijepljenih i hladnih obloga. Sustavom električnih grijaćih mrežica može se izvesti grijanje kompletne zgrade ili komforno grijanje jedne prostorije. U BVF dvožilnom grijaćem kabelu, grijaći kabel ide naprijed-nazad tako da je potrebno samo spojiti jednu stranu mrežice na struju. Naši proizvodi imaju 2,5 m unaprijed tvornički više puta testiran spojni kabel (hladan kraj).

Moderni objekti s podnim grijanjem

Korištenjem BVF H-MAT grupom proizvoda, izvođenje podnog grijanje je jednostavnije i brže nego ikad prije. Naš sustav podnog grijanja za osnovno, dopunsko ili komforno grijanje ne zahtijeva nikakve posebne pripreme ni kod završne obloge ni kod izgradnje električne instalacije.

Za razliku od tradicionalnog podnog grijanja, električno podno grijanje sa grijaćom mrežicom ne ugrađuje se u cementni estrih, već u ljepilo direktno ispod podnih pločica, čime se znatno skraćuje vrijeme potrebno za zagrijanje prostora i izbjegava se pregrijavanje uzrokovana masom estriha.

Postavljanje grijaće mrežice

Električna grijaća mrežica BVF H-MAT ima debljinu od samo 3,8 mm, tako da za razliku od uobičajenih grijaćih kabela, moguće ju je ugraditi ispod završne obloge bez dizanja razine poda, budući da ljepilo za pločice ili samo-nivelirajuća masa trebaju biti barem tako debeli.

Gotove električne grijaće mrežice su od 1 do 12 m2 veličine. Nakon ugradnje grijaćih mrežica sustav podnog grijanja se odmah može staviti u pogon s tvorničkim priključnim kablom od 2,5 m (hladan kraj) i može se izravno priključiti na termostat. Zahvaljujući tehnologiji Twin-conductor, samo na jednoj strani mrežice se vrši povezivanje na struju.

Kod nove gradnje ili kod promjene završnih obloga lako ju je postaviti. U slučaju kupaonica, bez obzira na toplinu potrebnu za grijanje, preporučujemo grijaće mrežice većih performansi (150 W / m2) u interesu brzog i dinamičnog zagrijavanja.

Moguće je postaviti grijaće mrežice, bez podizanja postojeće podne obloge, uz za to predviđeno vezno ljepilo (pločice, grijaća mrežica u ljepilu, pločice).
Video prezentacija načina postavljanja grijaće mrežice

Opis proizvoda

BVF H-MAT dvožilna grijaća mrežica ima samo jednu stranu s priključnom točkom (jedan hladan kraj). Nije potrebno komplicirano pre-projektiranje, ne zahtijeva poseban instalacijski sloj, samo izolaciju podloge u skladu s trenutnim standardima, zbog najekonomičnijeg rada. Može se postaviti izravno na cementnu podlogu / estrih i može se prekriti slojem ljepila za pločice ili samonivelirajućom masom.
Česta pitanja

Specifikacije mrežice

 • Tip mrežice: dvožilni sa jednim hladnim krajem
 • Snaga: 100W - 150W / m²
 • Dimenzije: 1-12 m²
 • Izolacija grijaćih kabela: dvostruka izolacija
 • Debljina: 3,8 mm
 • Spojna točka: 2.5 m duga (hladna kraj)
 • Vanjska izolacija: fluoropolimer
 • Standardno napajanje: 230 V
 • Samoljepiva mrežica: brza i jednostavna instalacija
 • Tvornička širina: 50 cm
 • Tvornička garancija: 10 godina

Termostati i sustavi upravljanja

Kvalitetan odabir termostata i upravljačkih sustava.

Kontrola BVF H-MAT grijaćih rešetki uvijek je s dvostrukim senzornim termostatom, od termostata s jednostavnim programiranjem do uređaja s daljinskim pristupom putem Interneta.

Za električne sustave grijanja, svaka soba je neovisni krug grijanja. Odaberite najprikladnije kontrole za vaše potrebe. Standardne programabilni termostati i donijeti značajne uštede, ali naš sustav za upravljanje zonama i najnovije termostati koji podržavaju Wi-Fi smart kontrolu daju bolje rezultate nego ikad prije, uz maksimalnu udobnost.
Pogledajte termostate

Slojevi postavljanja

1. Završna podna obloga može biti kamen, pločice ili slična obloga koja je pogodna za podno grijanje koja se lijepi na podlogu.
2. Fleksibilno ljepilo ili ljepilo za električno šodno grijanje 
3. Grijaća mrežica od 100W ili 150W/m2 po potrebi, zavisi o energetske kvalitete objekta odnosno od ciljanog grijanja. Dodatno grijanje za udobnost ili osnovno grijanje.
4. Ispod grijaće mrežice je većinom cementna podloga / estrih,većinom 5 do 8 cm debeli sloj  
5. Podna izolacija postavljena u tijeku gradnje od min. 3 do 8 i više centimetara.
6. Betonska ploča ili deka.

Zatražite ponudu

Odmah kontaktirajte dobavljača

Pošaljite upit

BVF HLC APP - aplikacija - kalkulator gubitka topline

Naš kalkulator gubitka topline pruža našim klijentima jedinstvenu priliku za približni ali informativni izračun o potrebnoj snazi za ugradnju grijaćih panela ili instalacije sustava električnog grijanja.
Avtorske pravice © 2024. Mirakul inovativna grijanja, Vse pravice pridržane
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.
Partner zona