Električno Podno Grijanje

Ovi sistemi mogu biti kombinirani sa sunčanim kolektorima za proizvodnju električne energije.

U bliskoj budućnosti kolektori će nam biti dostupni po povoljnijim cijenama, pogotovo uz sufinanciranje tih sustava iz EU fondova i već postojećih programa sufinanciranja ponekih gradova i općina. Na taj način dobit ćemo najekonomičnije grijanje budućnosti po nižim cijenama. Bit ćemo više energetski neovisni o postojećim sustavima. Razmislite o tome koji izvori energije nam stoje na raspolaganju? Drvo, ugljen, nafta, plin i struja. Među njima je električna energija jedina koju možemo sami proizvesti na nekoliko načina (vjetroturbine, fotonaponske ćelije, itd…) praktički bez ograničenja količina.

Dalje u WebShop

Zatražite ponudu

Odmah kontaktirajte dobavljača

Pošaljite upit

Neograničena udobnost u vašem domu

PREDNOSTI PODNOG GRIJANJA

Najbrže rastuća rješenja za grijanje posljednjih godina su inovativni sustavi električnog podnog grijanja. Općenito pogrešno shvaćanje da je "električno grijanje skupo" kroz praktične primjere, posljednjih godina izgleda kao da nestaje u modernom građevinskom inženjerstvu. Važna značajka podnog grijanja je niska investicijska cijena, jednostavna izvedba i dimenzioniranje, bez potrebe za održavanjem i visoka razina regulacije sobne temperature.

MAKSIMALAN KOMFORT

Podno grijanje je nisko-temperaturno grijanje koje ima prednost ujednačene predaje topline u cijeloj prostoriji.

ZDRAVLJE

Podno grijanje je ujednačeno, unutar sobe se ne formiraju hladni mostovi/uglovi, ne isušuje zrak, nema podizanja prašine.

BEZ VIDLJIVOG STROJARSTVA

Podno grijanje je nevidljivo, ne utječe na smještaj i postavljanje namještaja. Jedini vidljivi element sustava je sobni termostat.

PAMETNO UPRAVLJANJE

Sustavom električnog podnog grijanja uvijek se upravlja preko termostata s dvostrukim senzorom, od jednostavnog programiranja do udaljenog upravljanja pametnim uređajima putem interneta.
Avtorske pravice © 2024. Mirakul inovativna grijanja, Vse pravice pridržane
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.
Partner zona