Korisne informacije

Koliko je široka grijaća mrežice?

Veličina pakiranja BVF H-MAT grupe proizvoda je 50 cm. Međutim, fleksibilni noseći sloj (bijela mrežica) može se prilagoditi u bilo kojoj dužini gdje god se može preokrenuti kod zida, a noseći sloj se može i skinuti s kabela. Stoga, kod odabira grijaće mrežice, samo određivanje površine na koju treba položiti u m2 je bitno. Za točno tumačenje pogledajte gore navedeni videoprikaz.

Može li se koristiti strandardnim termostatom ili bez termostata?

Grijaća mrežica je električni potrošač koji se može pokrenuti i pomoću sklopke, tako da se s njim može upravljati i prekidačem od svjetla, no za udobnost i dugoročnu upotrebu samo s termostatom i dvostrukim senzorom možemo koristiti. Saznajte više o termostatima podnih grijanja BVF i odaberite uređaj koji se može programirati ili čak uređaj sa WiFi-em.

Može li se rezati električna grijaća mrežica?

Ne. Stoga je važno odabrati ispravnu veličinu prije početka rada. Naravno, postoji rješenje, na primjer, smanji se razmak polaganja kabela ili preostali kabel vodimo duž zidova. Kad je kabel slučajno presječen tijekom postavljanja, može se popraviti s BVF kit setom za popravak na licu mjesta za nekoliko minuta.

Kako ću povezati više mrežica?

BVF H-MAT grijaće mrežice imaju tvornički izvedeni spojni kabel. Za veće površine na kojima se polaže više mrežica, upotrijebite u zid upuštenu kutiju za spojeve. Spojeve mrežica se ne izvode kontinuirano u podu, već u zidu, u standardnoj kutiji za spojeve. Pogledajte priručnik Upute za predinstalaciju proizvoda sa svim potrebnim osnovnim informacijama o instalaciji.

Može li se ispod staviti termoizolacija ili reflektirajući sloj?

Baš kao što toplinski izolacijski sloj ne bi stvorio neraskidivu površinu, ne bi bilo pokriveno ljepilom pločica, poklopac će biti odspojen s podloge u kratkom vremenu. Dimenzija toplinske izolacije mora biti uključena u prihvatnu utičnicu / ploču.

Smije li keramičar stati na grijaću mrežu?

BVF dvostruko izolirani kabeli dobro podnose točkasta opterećenje, tako da se može hodati na njima tijekom postavljanja obloge i završiti potrebne radnjr kod polaganja. Naravno, alate i druge šiljaste predmete treba koristiti oprezno na površini isporučenog sustava grijanja i provjerite jesu li ispravna mjerenja (min 4 navrata u priručniku za ugradnju) o integritetu sustava.

Koliki sloj ljepila treba koristiti?

Ne postoji poseban sustav nanošenja sloja za grijaće mrežice, ali je preporučljivo nanijeti najmanje 4-6 mm na ljepila za pločice.

U slučaju električnog podnog grijanja valja odabrati kvalitetan fleksibilno ljepilo za pločice: Mapei, Baumit, Sopro, Ceresit, itd.

Kod kupaonica i sličnih proizvoda, površina podloga mora biti prekrivena vodonepropusnim slojem za dugoročnu zaštititu podloge.

Koliki je očekivani vijek trajanja grijaćeg kabela?

Jedan od najstabilnijih električnih grijača u modernoj tehnologiji grijanja. Očekivano trajanje života BVF H-MAT električnih grijaćih mrežica bez mijenjanja otpora je ~ 45-50 godina.

Koliko se zagrijava grijaća mrežica?

Podne grijaće mrežice su tvornički optimizirane. Pri radnoj temperaturi kabel za grijanje može biti i do 50-55 ° C temperature, međutim ova vrijednost nije relevantna s obzirom na činjenicu da materijali za provođenje topline okružuju površinu kabela. U slučaju podnog grijanja, temperatura površine za prijenos topline, odnosno toplina poda je bitna. Podno grijanje je u skladu sa svjetski standardima temperature se može kretati između 29 ° C i 31 ° C, bez obzira radi li se o električnom ili vodenom konvencionalnom sustavu. Od ovih standardnih vrijednosti može se odstupiti u postavkama termostata.

Može li se montirati ispod zidne obloge/pločice na zidu?

Da, na isti način postavljanja kao kod podnog grijanja, ugrađen u fleksibilan ljepilo za pločice. Za montažu na zid, potrebno je izraditi nacrt crteža i fotografsku dokumentaciju ako se planiraju kasnije točke za sidrenje polica ili sl.

Copyright © 2024 Mirakul inovativna grijanja, Sva prava pridržana, web dizajn: design project
Mirakul inovativna grijanja d.o.o. poštuje vašu privatnost (Uvažavanje Vaše privatnosti). Kolačiće (cookies) koristimo kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, za analizu prometa ili u marketinške svrhe, integraciju s društvenim mrežama. Kolačići omogućavaju web stranicama da spreme podatke koji se koriste kada korisnik ponovno posjeti web stranicu. Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem pregledniku. Ukoliko odaberete opciju da ne želite prihvatiti kolačiće, možda nećete moći koristiti određene funkcije naših stranica. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate korištenje kolačića. Vaš Mirakul inovativna grijanja d.o.o. - Uvjeti poslovanja
Partner zona