Opis proizvoda

Centralna jedinica - internetski zonski kontroler za BVF Heato9 sobne termostate

Praćenje zajedničkog grijaćeg kruga sa BVF Heato Box-om, programiranje i podešavanje temperature je moguće putem MyBVF aplikacije.

BVF Heato grupa proizvoda je prava inovacija u svijetu wifi termostata. BVF Heato9 je sam po sebi jednostavan programabilni sobni termostat, nadopunjen BVF Heato Boxom, radi kao pametan sustav koji omogućuje daljinski pristup putem internetu sa svih pametnih uređaja sa Android i iOS platformom.

Zašto je jedinstvena BVF Heato grupa proizvoda? Stabilniji, brži je i jeftiniji. Naši uređaji ne zahtijevaju vlastitu IP adresu na internoj mreži (međusobna komunikacija), za razliku od konvencionalnih wifi termostata i ne opterećuju router - oni komuniciraju unutar zgrade sa stabilnom radio frekvencijom.

Cijena  1.325,00 kuna (1.060,00 + PDV)

Pogledajte detalje   Uputstvo za instalaciju Dalje u WebShop

BVF Heato Box

Bežično povezivanje unutar zgrade 

Za 1-8 termostata
Može se kasnije lako proširiti na wireless upravljanje. Ako ne želite pametno upravljati pri izradi sustava grijanja, to možete učiniti u bilo kojem kasnijem trenutku.

Stabilan, brži, jeftiniji. Naši uređaji ne zahtijevaju vlastitu IP adresu na unutrašnjoj mreži, za razliku od tradicionalnih wifi termostata i ne opterećuju router - oni komuniciraju u zgradi sa stabilnom radio frekvencijom bez WiFi-a. Što se događa ako nema interneta? Wifi termostati BVF Heato9 rade u svakom slučaju u zadnjem modu naredbe, ručno se može prilagoditi zadana temperatura u sobi. Kada se Internetska veza obnovi, automatski će se ponovo spojiti

Zatražite ponudu

Odmah kontaktirajte dobavljača
Pošaljite upit

Specifikacije

  • Radni napon: 5V
  • Radni priključak: Micro USB
  • Radio frekvencija: 433 MHz
  • Radna temperatura: 5˚C - 50˚C
  • Dimenzije: Montirana površina, 78 mm x 98 mm x 28 mm
  • Boja: Bijela
  • Stupanj IP zaštite: IP 40
  • Priključak na router: RJ45
  • Smart priključak: sa 2 dugmeta
  • Upravljanje: sa 8 krugova grijanja/termostata
Copyright © 2023 Mirakul inovativna grijanja, Sva prava pridržana, web dizajn: design project
Mirakul inovativna grijanja d.o.o. poštuje vašu privatnost (Uvažavanje Vaše privatnosti). Kolačiće (cookies) koristimo kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, za analizu prometa ili u marketinške svrhe, integraciju s društvenim mrežama. Kolačići omogućavaju web stranicama da spreme podatke koji se koriste kada korisnik ponovno posjeti web stranicu. Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem pregledniku. Ukoliko odaberete opciju da ne želite prihvatiti kolačiće, možda nećete moći koristiti određene funkcije naših stranica. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate korištenje kolačića. Vaš Mirakul inovativna grijanja d.o.o. - Uvjeti poslovanja
Partner zona