Preuzmite kontrolu, budućnost je počela!

Daljinski pristup internetu dio je našeg osnovnog paketa. Postavka temperature moguće je putem aplikacije MyBVF. BVF Heato WiFi termostati pružaju stabilniju, bržu vezu od standardnih pametnih termostata s vlastitom IP adresom. Sobni termostati topline BVF raditi kao zasebna cjelina kao programabilne termostate ili ulaskom Heat Box možete pristupiti svim pametne uređaje s Androidom i iOS-sobnih termostata na platformi. Saznajte prednosti i značajke WiFi termostata. BVF Termostat s podnim senzorom pogodan je za snagu do 16A i za regulaciju sustava grijanja, grijanja i infracrvenog grijanja.
Saznajte više

Pametni sustavi s inteligentnom kontrolom!

Ne automatiziramo. Razvijamo jednostavne i pristupačne sustave koji ne zahtijevaju održavanje i kontinuirano praćenje. Za sustave grijanja BVF-CALEO, preporučujemo termostate s različitim znanjem i izvedbom.
Osnovni kontroler za CALEO sustave podnog grijanja je BVF Heato9 WiFi ready termostat.
Jeste li znali da optimiziranjem sustava grijanja s kontrolom možete uštedjeti više energije nego što mogu ugrađena vrata najbolje kvalitete ili izolacija fasade od 5 cm? Upoznajte našu ponudu termostatskih paketa ili ih kombinirajte s našim stručnjacima.

Kako odabrati termostat

Osim energetske učinkovitosti, udobnost je od najveće važnosti za CALEO!

Glavni prioritet naših proizvoda je da zadovoljimo Vaše potrebe i da prilagodimo sustav da stane u predviđeni strojarski proračun. U našoj ponudi možete pronaći različite modele dizajna i znanja, jedino nemamo kompromis za kvalitetu i funkcionalnost.

Kvalitetan odabir termostata i upravljačkih sustava.

Od jednostavnih programabilnih termostata do kontrole WiFi zone

Kod električnih sustava grijanja, svaka soba je neovisni krug grijanja. Odaberite najprikladnije kontrole za svoje potrebe. Standardni programabilni termostati također donose značajnu uštedu, no naš sustav upravljanja zonama i najnoviji termostati koji podržavaju WiFi Smart kontrolu daju bolje rezultate nego ikada prije, uz maksimalnu udobnost.

BVF Heato9: Osnovni upravljački sustav za CALEO sustave. Savršen je izbor za daljinsko upravljanje internetom manjih stanova ili čak velikih zgrada kako bi se postigla maksimalna energetska učinkovitost. S Androidom i iOS platformom!

BVF 701: Termostat jednostavno programiranje za jednostavne sustave. Ovi standardni programabilni termostati idealni su za upravljanje dodatnim grijanjem i osnovnim grijanjem u manjim stanovima (3-4 kruga grijanja ili prostorije).

BVF Heato Box: Wifi jedinica koja osigurava daljinski pristup termostatima Heato9. Ako želite doći do svog sustava grijanja s pametnog uređaja, morate kupiti bar jedan termostat Heato9 i BVF Heato Box. Ne zahtijeva instalaciju, samo je potrebno povezivanje s lokalnom internetskom vezom, routerom. Uređaj komunicira bežično s termostatima koji upravljaju temperaturom soba.

Zatražite ponudu

Odmah kontaktirajte dobavljača
Pošaljite upit

Gdje je idealno postaviti termostat

Termostat možete postaviti gdje želite.

U 99% slučajeva, postavlja se pored prekidača za svjetlo, jer postoji u blizini razvodna kutija i neće se naknadno naći iza namještaja. Naši sustavi grijanja se odlikuju održavanjem stalne temperature. Kod BVF-CALEO sustava, sva mjesta u prostoriji su na istoj temperaturi, bez udaljenih hladnih mjesta od davatelja topline (npr. radijatora). Položaj termostata je opcionalan, međutim, treba razmotriti dva aspekta:

  • Ne stavljajte termostat izravno pored otvora na vanjskim zidovima (prozor, ulazna vrata).
  • Postavite na visinu od 140 cm ili više.
Copyright © 2023 Mirakul inovativna grijanja, Sva prava pridržana, web dizajn: design project
Mirakul inovativna grijanja d.o.o. poštuje vašu privatnost (Uvažavanje Vaše privatnosti). Kolačiće (cookies) koristimo kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, za analizu prometa ili u marketinške svrhe, integraciju s društvenim mrežama. Kolačići omogućavaju web stranicama da spreme podatke koji se koriste kada korisnik ponovno posjeti web stranicu. Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem pregledniku. Ukoliko odaberete opciju da ne želite prihvatiti kolačiće, možda nećete moći koristiti određene funkcije naših stranica. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate korištenje kolačića. Vaš Mirakul inovativna grijanja d.o.o. - Uvjeti poslovanja
Partner zona